Godmorgon Pia

Jag vet inte varför - men jag blir så glad när jag ser att webbredaktören är på plats. Idag är det Pia Hörtin.Godmorgon Pia - hoppas du levererar trevliga nyheter under förmiddagen. Lite varmare väder och sol om jag får be.

(För övrigt undrar jag var du Pia ÅHMAN höll hus igår kväll. Här kom jag till Älvsbyn bland annat driven av att äntligen få träffa dig igen - och så kom du inte?)

Inte så mycket att yvas över i tidningarna i dag. Känt faktum är ju sen tidigare att båda stornorrlandsivrarna Stefan Tornberg och Kent Ögren har varit sin slav på vagnen i form av
PO Eriksson respektive Sven-Erik Bucht. Inga lättviktare precis vare sig mentalt eller fysiskt.

Ett av de mer spektakulära inslagen i dagens tidningar kommer från Piteå. Där ska föreningslivet få bidrag i förhållande till antalet vinglas som konsumeras i den kommunala representationen. 19 700 kronor uppgick det till förra året - men då invigdes Akusticum så i år blir det inte lika mycket. Fast inte ens 19 700 kan väl vara något att överleva på för föreningslivet - så jag hoppas det är bonus utöver det vanliga bidraget. Ett osedvanligt krångligt sätt som säkert kommer att kräva någon ny tjänst "vinglasbidragsassistent" eller något.


Asta Kasta och Vera Sortera - det var ju riktigt kul det. Miljöns svar på Spara och Slösa. Förskolebarn i Boden fick träffa dem - men artikeln är inte på nättidningen.

Slutligen undrar jag bara vem tusan Patrik Nilsson är? Han finns förvald på NSD:s sökmotor varje gång jag går in där. Finns han i din burk också?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback