Lilly 84

Min granne i lägenheten bredvid - Lilly 84 - har hämtat tidningarna till huset i dag. Verkar som om hon "slår" mig i alla fall på lördag då jag tar sovmorgon till klockan 6.

Fast idag skulle jag stigit upp tidigare - men det är så gruvarsamt att ta mig upp ur sängen så jag skulle fast kunna ligga hela förmiddagen. Fast jag hittar ingen bra liggställning heller.

Tycker GB - på Kurirens ledarsida - varit väl snäll hitintills. Men kanske är det bara kontrasten till Östman - det säger många. Och idag vässer jag tonen i Sticket. M bör lätta ankar i regionfrågan tycker han. Befogat - varje gång Schlingman uttalar sig verkar det som om Hultin får ta telefonen - och så kommer det en dementi.

Och typiskt att det - Sticket - då inte finns på nättidningen.

I Boden kallar Torbjörn Lidberg, s, förslagen om att lägga ut jobb på tekniska på entreprenad för "
moderatpolitik. Och de handlar alltså om samma förslag som Karl Petersen - också s - lägger fram i Luleå. Frågan är vem som kommer att dementera här?

Norrbottens kommunerna verkar ägna sig åt kannibalism vad avser kommunala chefer. Nu sägs det vara Maria Salmgren som är på rull ned mot kusten och Boden. Ja, Olle tillhörde väl Maria Salmgren falangen då¨det begav sig?

Och Pernilla och Petronella gratulerar vi till namnsdag idag. Pernilla känner jag många - men med Petronella är det nog bara hon i barnvisan från Plaskeby som jag kommer ihåg.

För övrigt verkar det vara min vanliga otur att idag när jag har en massa innejobb då är det varmt och soligt. Fast far behöver nog hjälp med en del - och det är ute. Så under skenet att vara en god och hjälpsam dotter så vet jag nog vad jag väljer.

Men först ska jag gå över prärien - som Kjell kallade det igår - ned till mor och far.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback