Lite lätt "ångest"

"Nyordningen" gynnar inte bloggskrivandet. Det är i stunden då jag just läst tidningarna som det fladdrar av adrenalin och andra känningar i kroppen.

En kopp kaffe och en hårdbrödmacka - och lugn och ro och fritt från akuta krämpor hos föräldrana får mig att hamna i en lojare sinnesstämning.


Men jag minns fortfarande att jag log när jag läste vad den nyutexaminerade
sjuksköterskan sa:  "När man är student kan man aldrig riktigt koppla av på samma sätt som när man jobbar". Jag skulle vilja konfrontera henne med de uttalandet om låt säga 10 år?

Numer ska inte de politiska partierna sprida vallöften omkring sig. Och inte heller tala om konkret vad de vill. Nä nu ska partierna leverera berättelser. Visualisera hur livet blir om just de får bestämma. Sossarnas så kallade jobbtoppmöte var enligt NSD:s ledare idag Början till en berättelse. Synd att NSD inte lagt ut sin ledare på nätet.

Kanske är det som Kuirens ledare säger  att det är tankesmedjorna som numer sätter dagordningen för de politiska partierna. Kan vi tro att det är de som levererat sanningen om att väljarna nu vill ha en berättelse? För liksom de finns tankesmedjor på båda sidor av blockgränsen så finns också fenomet på båda sidor.

Nästa inlägg blir om en pösmunk som breder ut sig i NSD och om en släktträff i samma tidning.

Nu ska jag börja dra - möjligen ska jag träffa svärdotter Lotta på väg till min nya lägenhet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback