Lugnande besked?

"Ni behöver inte vara oroliga" - kan undra hur mycket det uttalande av landstingsrådet Britt Westerlund är värt? kanske Övertorneå skulle ta ett snack med Bucht som säger "tragiskt nog måste vi även reagera mot våra egna partikamrater som leder landstinget". För att de lagt ned obs-platserna!

Och det är väl dags att påminna om att i valrörelsen var socialdemokraterna garanten för att ALLA obs-platser skulle bli kvar. Det stora hotet som sossarna skrämdes med var att folkpartiet i allmänhet och Anders Mansten i synnerhet var ett hot mot dessa platser. Kommunledningen i Arjeplog gjorde hätska utfall mot folkpartiet - troligen mot bättre vetande eftersom Bengt Urban Fransson stod på folkpartiets sida i BB-striden.

Synd att NSD inte har insändarna på nätet. Idag är det en insändare med rubriken Befria oss från sopbyråkratin. Där påstås att i Boden eldas allt utom glas och metall. Det måste väl upplevas som Fördel Boden i dessa dagar av vårstädning och garagerensningar. Är det verkligen så att i Boden behöver de inte sortera?

En annan insändare tar upp Robert kenney Bazuguri - han i Kiruna som ska utvisas. Och i och med att beslutet om utvisning är taget får han inte arbeta. Trots att han har jobb och kan försörja sig själv. Det här är ett problem som redan Anna Grönlund Krantz på sin tid försökte göra något åt. Det här måste regeringen ändra på - det stämmer verkligen inte med arbetslinjen.

Och nya ska jag styra in på den - arbetslinjen. Bilen är packad med både det ena och det andra som ska transporteras till Bärigården.

Klockan 13.00 är det vårdplaneringssamtal för far inför hemgången. Fast fan tro´t att det klarar av det en klämdag som denna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback