Motigt!

Inspekterat lägenheten - både vin och vatten som vanligt. Mycket som var väldigt bra och fint. Men en hel del som måste göras. Svärdotter Lotta ska inspektera i morgon och får väl ge oss vägledning vad vi ska göra för att underlätta hennes tapetsering och målning.

Nu kan jag ju börja köra en del lösa prylar och sånt som ska in i skåp. Rätt gott om garderober och förvaringskåp. Men det är kärvt och motigt att börja.

Vinterdäcken är dock inlagda i stallet - i Annvidadals hästspilta. Alltid en början.

Förutom ett antal hemtjänstrundor till mor med tvätt och tvätthängning har jag besökt far på lasarettet. Idag har han riktigt pigg och "normal". Doktor Anders kom också in för en pratstund. I morgon förväntas besked om vilken typ av infektion det vara må.

Nu ska jag ta mig i kragen och lasta in i bilen.

Kerstin bjuder på middag hemma hos mor klockan 16. Och sen måste jag väl upp ett besök hos far. Himla tur att ha sjukhuset i Sunderbyn i alla fall.

Sign. Ann o Nym kommenterade och var tveksam till om det varit raketfritt. Men tant Daga som bor intill Sundis har likt mig upplevt det lugnt. Den lugnaste Valborg på länge - och nästan inget smällande. Smällare är som vi vet förbjudna men jag har då upplevt att man byggt in knallarna i raketerna istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback