Rubrikmissbruk

Bodensare styr över missbruksmotor basunerar GB ut dag på Kurirens ledarsida.  Måste säga att jag fick läsa 3 gånger innan jag fick ihop det. Så om rubriker ska locka till läsning så har denna en topplacering. Kontentan är iaf att någon chef för Google är från Boden. Kombinerat med att någon undersökning visar att anställda i snitt surfar 48 minuter per dag.

Men visst blir det lite syftningsfel. Det är väl ändå inte sökmotorn som missbrukas utan arbetstiden?

Skäms på er, politiker skriver Ingrid Renberg i en insändare. Och drar alla politiker över en kam. Oavsett de är medskyldiga till det skribenten tycker är fel eller inte. Lite trist och otacksamt - vet inte hur många gånger jag lyckats rädda just särskolan från besparingar.

Jag håller med Migelle att det är frustrerande att våra journalister blivit så dåliga på att spegla de avvikande meningar som ofta finns i nämnderna. Att göra det har faktiskt större värde än att bara bli en pinne i mediastatistiken för berörd politiker. Alla läsar som är medvetna om och tänker på vilket parti de röstat på vill ha koll hur deras företrädare sköter sig.

Idag är min lediga tid - inget jobb idag. Borde förmodligen i princip ligga helt still som min massör var inne på. Men vem klarar det? Det är bara att välja mellan att ha en halvtaskig och halvtrasig rygg eller dito nerver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback