Ryggskott var domen

Efter diverse klämmande konstaterade farbror doktorn att det här är det vi brukar kalla ryggskott. Fast det heter något finare på latin. 1 - 3 veckor. Vila men inte i sängläge. I rörelse men inte städning och så. Snälla promenader. Får väl "promenera" snällt vid fönstrena då - de som ska putsas.

Fast tog det inte skada av toalettuppskurningen igår så lär fönsterputs vara rena barnleken.

Barnlek - fast med allvarligare konsekvenser - är det runt
Coop Arena. Nog är det märkligt att det aldrig är några problem att hosta upp pengar när det gäller Luleå hockey. Nu är notan - bara merkostnaden . uppe i 15 miljoner. Totalt över 30 miljoner per år. Och då är det förtäckta stödet i form av förvaltnings- och bolagsrponsring oräknat.


Och Karl P skryter på sin blogg (25 maj) om att det minsann även fortsättningsvis blir 17 barn och 3 personal i förskolegrupperna. Och det är ju inga små grupper och ändå har man räknat vissa barn som halva - det så kallade 15-timmars barnen. Jag tycker att Karl skulle prya med 6 ungar en förmiddag - kommunalrådsjobbet skulle nog tona fram som rena semestern.

Nu ska jag plocka upp tvätten - sängkläder till Anne som är på G - hon har landstingsmöte i dag och studier resten av veckan. Och ska kampera i övernattningslägenheten.

Det är så bra med Anne - för då lämnar hon sina matrester till oss vilket innbär att det finns pålägg här. Fast jag måste säga till henne att 31% ost inte rimmar med folkhälsan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback