Så pigg vill jag vara

En 72-årig man har varit försvunnen sen igår kväll. Han har cyklat hela natten. Återfunnen efter 15 timmar. Ja tänk om man vore så pigg när man är 72. Cykla i 15 minuter räcker - vid 60.

Jag vet inget om denna man men kom just ihåg att de berättade från hemtjänsten att om det är så att någon åldring till exempel har ett brinnande intresse att vara i skogen - och anhöriga är rädd att de ska gå bort sig - så finns det möjlighet att använda GPS. Det vill säga villkora skogsvandringar med att bära GPS - för den som ska ha den måste ´naturligtvis godkänna det. Men tänk vilka möjligheter tekniken kan ge. En teknik som jag understundom förbannar.

Man är i alla fall dölycklig idag. Snabbt och elegant har "Gunnar" putsat alla fönster runt om.

Själv har jag plockat ihop lite skrot hos föräldrarna och fått i gång pumpen i den lilla prydnadsbassängen. Det senare föregås alltid av vissa skärmytslingar mellar far och mig. Men nu skvätter det - då nu är det sommar!

Kan undra om det är normalt att ha så förtvivlat ont och ömt bak på ryggen i midjehöjd efter ett så kallat ryggskott. På måndag är det två veckor och det är riktigt eländigt än. Känns som om jag vill bära njurbälte.

Men nu ska jag dra iväg på diverse inköpsresor. Måhända ska soffan och mat till mor prioriteras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback