Smekmånaden över?

Den blev lång - men nu verkar den vara över. "Nu gör gräsrötterna uppror" rubriceras det i NSD och Kuriren skriver "Kommunalrådet får bakläxa". Och Mårten Ström smyger runt och väntar på sitt tillfälle. Förvisso är det så att han själv kommer att lägga ut en hel del verksamhet inom fritids men inom tekniska är det fel.

Och i Gammelstadsföreningen hävdar man att det här inte är socialdemokratisk politik. Rekommenderas studiebesök i sossestyrda kommuner runt omi landet. Där har de redan gjort det full ut det Karl Petersen nu lite försiktiigt försöker göra.

Luleåsossarna kommer att finna att de är tämligen ensamma i sitt motstånd. Det påminner mig om mamman som besökte sin son i lumpen och kom hem och skröt. "Alla gick i otakt utom min son". Sosseriet i Luleå går i otakt med sosseriet i övriga landet - eller den sista Sovjetstaten som Rosengren uttryckte det.

Och sanningens minut verkar också närma sig för Petersens kompis Obol-Bosse. Han med de "formidabla satsningarna" som Karl Petersen uttryckte det vid den gemensamma presskonferens de hade.

Och sanningens minut kommer även för mig - om jag inte åker nu så ringer mor. Idag ska jag bara åka in ett par timmar - för det är Kalix och stämman med folkhögskolan som gäller i kväll. Om inte "sjuklägret" vill något annat?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback