Som baken

Kan nog konstatera att uttrycket att smaken är som baken - delad - gäller än. I en insändare beskriver Jan Långström (kan undra om det är Janne som jag känner) maten vid Sunderby sjukhus. Han instämmer i den kritik som ett antal sjuksköterskor framfört.

Och av Jans insändare kan jag uttyda att maten enligt honom varit lika usen under privata Sodexos tid som nu i landstingets regi.

Fast den luktar då i alla fall gott - det har jag kunnat konstatera unders fars och mors vistelser. Och dom har gett ömsom ris och ömsom ros till maten.

Endast ris och ett riktigt ....... vasst sådant ska Göran Gabrielsson ha. En annars sympatisk och trevlig prick - tjänsteman vid "gatukontoret". Han har beskrivit Bensbyföräldrrnas opinionsarbete som en "show".

Det är dags för herr Gabrielsson att träda fram. Antingen för att meddela att han är felciterad eller så för att framföra en rejäl ursäkt till föräldrarna.

62 steg - men korta på grund av ryggen - var det till brevlådan. Plockade in till oss alla tre i huset.

Och nu ska jag dra ner till mor och far dit sonen förväntas anlända. För kaffe och sen för att fixa min bokhylla.

Själv tänker jag ta mig en ledig dag - har nog lite feber faktiskt. Och lika jäkligt med kroppen och ryggen som tidigare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback