Vadå kommunicera?

Herr chefredaktören på Kuriren skrev i lördagens Kurir att han inte förstod hur det kunde finnas gruppledare som inte tog chansen att ansluta sig till det bloggande som Kuriren erbjuder. Hur man kunde avstå den möjligheten att kommunicera med väljarna.

Men vad då kommunikation? Är det bara jag som inte hittar funktionen att lämna en kommentar?

Och apropå kommunikation så kom jag inte ut på bloggen i går kväll. Efter inhandlingen landade jag hos föräldrarna och sen var jag dit en gång till vid åtta-snåret.

Och sen har jag varit där fem i fem i morse. Så att far inte skulle hinna sätta igång med något och falla. Och jag lyckades ta dem på sängen.

Men jag blev av med Kuriren på köpet. Tog med mig tidningarna och läste där.

Men i NSD spekulerar OA om vem som ska efterträda Kristina Zakrisson. Många namn nämns och det finns då minst två som skulle bli oppositionens bästa tillgång. En för de han skulle säga och göra och den andra för att han sällan säger något.

NSD har som vanligt inte vaknat är men här kan ni söka efter ledaren med rubriken "Dags för tronskifte?" Vid lunch kanske?

Hur bevisar man något som inte finns? ja det är en berättigad fråga - särskilt för den man som anklagas för att ha förskingrat 700 000 tusen - som tydligen varit en svartkassa där han betalt tränararvoden och annat. Ja det är väl ingen hemlighet att de förekommer svarta pengar inom idrotten. Exemplet som dras i artikeln handlar om dåvarande finansministern Bosse Ringholm som betalde tränaren med svarta pengar.

Och nu ska jag göra mig färdig och åka så att jag hinner kommunicera med hemtjänsten som ska komma till föräldrarna nu på morgonen - och se till att det kommer igång.

Själv får jag väl kalla mig nattpatrull - dom går väl av vid 6-tiden?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback