Det går an

English blue Stilton, Mor Annas pepparkakor, ett glas rött vin i trevligt sällskap - det går an.

Förmiddagen var ljusstakar och adventspynt. Tolvkaffe hos mor och far där jag också tog ett tag med det som skulle till återvinningen.

Lite märkligt att inte eko-kommunen Luleå kommit längre än att maten till pensionärerna skickas ut i platslådor som ska till återvinningen - om det nu ens omfattas av producentansvaret.. En lite matlåda som kan dumpas i komposten önskas!

Sen bar det iväg till staden. Inhandlade bro och hallmatta till föräldrarna. Därefter
ljusmanifestation på temat Kvinnofrid NU, Fint anordnat av Kvinnojouren.

Ganska många var vi - men frågan om mäns våld mot kvinnor verkar vara mer ord än verkstad hos de lokala politikerna. Bara en kommunal gruppledare deltog så långt jag kunde se - våran Thomas som kom i sällskap med lokalavdelningensordförande Johan Landström. Centerpartiet var väl representerade även om deras gruppledare inte var där - oppositionslandstïngsrådet Erik Berg, Christina Simonsson och Carola Lidén parkerade vid Rådhustorget samtidigt som jag.

Därefter hem och lagade mat till föräldrarna. Värmde mat mer korrekt. Hade också tjuvuppvärmt bastun till far - han klagar alltid att den inte är tillräckligt varm men det beror på att han inte låter den vara igång tillräckligt länge - så nu satte jag på den i smyg. Får höra i morgon om det var till belåtenhet.

Före och efter Stilton har tvätt och pynt fortsatt.

För övrigt var häbaret som hämtat från ett Jenny Nyström kort - med julgran och tomte på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback