Ekonomisk pandemi

Finanskrisen verkar lika smittsam som vilken vfarsot som helst - med en pandemis styrka slår den till överallt och utan att man fattar att det kunnat smitta. Nu varslag Billerud 40 personer och i Porjus är det ett solcellsföretag som varslar 6 personer. Känns som om det är lite självuppfyllande.

Fast vi får väl se om domedagsstämningen nått till oss vanliga. Christina Björklund tvivlar i en liten insändare i NSD. Hon undrar om inte julhandeln kommer att sätta rekord i år också? Det blir väl en bra värdemätare på hur djup krisen är.

Idag gläds jag vidare åt att Fritz Olsson husen får respit. Så går vi än ett år njuta den julpyntade gamla byggnaden. Det hade varit sorgligt med en "slaktplats" i julhandeln. "Husrivningen skjuts upp" är rubriken i Kuriren men tyvärr inte länkbar. Så jädra mycket tid jag lägger ner att söka artiklar som inte finns på nätet. Så sur jag blir.

Men nu måste jag skjuta upp resten av kommentarerna - hur länge vet jag inte. Måste passa både distriktssköterska kl. 8 och Stig-Björn 8,30. Och nu är det frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback