En affärsidé - slanka tidningar

Förlåt att jag igår skrev om "tunna blaskor" - istället handlade det faktiskt om "slanka tidningar" - en ny affärsidé som jag bjuder det nya Mediehuset på. Igår fanns inte en enda bilaga i någon av tidningarna - inte ens en sportbilaga tror jag - isåfall var den väldigt tunn.

Låt oss slippa alla iplockade reklamtidningar och bilagor. Vi som vill det - själv skulle jag gladeligen betala lite extra för det.

Vad är det för idé att jag sagt bort all reklam - trots att jag är så nyfiken - när jag ändå pådyvlas den på annat sätt.Och det är förstås de som de kommit på - marknadskrafterna.

Och påtal om slank - som vill inte bussarna slinka hit och dit. Inställda turer både från Ale och uppåt Pajalatrakterna. På temat allt var bättre förr så minns jag aldrig att några bussar ställdes in förr i världen?

Och apopå slinka hit och dit - så är Kurirens ledare på temat "
Ok, Obama" - har för mig att man bara för någon vecka sen hyllade McCain. Fast det kanske är som i valet 1986 - då folkpartiet fick runt 14 procent i valet. Men i en opinionundersökning efter valet var det dryga 20 procent som hövdade att de röstat på folkpartiet. Röstfusk eller kappvändare? 

Och hur säger man - det som är i säck har varit i påse? När jag läse Karl-Yngve Åkerströms insändare och ser citatet från Göran Persson om att han aldrig sett några demonstrationståg för att upplösa Sörmland (till förmån för storregion) så är det nästan exakt ordagrant vad vår landshövding PO också brukar säga. Så gossarna har nog talat med varann - men det är bra - för i sak delar jag deras åsikt.

Idag finns mycket att kommentera - jag har 3,5 A4 sida med noteringar - men allt kan jag inte plåga er med till frukost.

Jag slutar med att gratulera den enda Sverker jag känner - Thorén - med miljönätverket fp. Hoppas du får en angenäm namnsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback