Händer det något?

Isolerad känner jag mig - kommer inte åt min mailbox. Är det någon som kan bekräfta att det är vår server det är fel på - innan jag börjar söka felet mellan stolen och skärmen? Thomas, Karin, Nisse eller annan - ni kan väl höra av er med besked! Har ni samma problem?

Besked skulle jag också vilja ha om vad som händer i Svartöstan -
Skarp kritik mot personalflytt - och det är inte första gången det skrivs om detta.

Inom hemtjänsten verkar det ju gälla att det ska vara så många olika personal som möjligt - kanske någon ideologi som gäller i kommunen - för också i Svartöstan ska brukarna nu tydligen få nu personal.

Märkligt att inte media uppmärksammar detta. Men å andra sidan läste jag också i tidningen Journalisten att NSD har en konflikt med journalistklubben om upphovsrätten. Inte har jag sett något i våra lokala media om detta - vem granskar media. Kuriren förstås förhindrad att skriva om detta också eftersom TV-stationen 24 Norrbotten också är inblandad??

Hittar fortfarande inte artikeln om Solveig Eriksson och MR-priset. Men här fick hon pris tidigare från SKTF - här har man verkligen träffat rätt med en som är värd priset.

Själv har jag röstat på Årets Norrbottning - inget snack om vem som skulle få min röst - Jari Uusitalo - civilkurage var ordet.

Mor var riktigt dålig i morse - men kontrollvägning visade att hon inte gått upp i vikt vilket troligen betyder att hon inte samlar vätska i kroppen. Och nu har hemtjänsten varit kl. 09.00 och inget larm har kommit så hon har nog repat på sig. Jag ska gå ner och skura upp kylskåpet så piggnar hon nog till lite till. Vill man ha sånt gjort måste man planera in det till hemtjänstens städdag och det har mor inte tålamod med - hon är van att göra det själv ganska ofta.

Hörs av senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback