Justering på sin plats

Visst har han rätt - kungens liv´medikus - nog borde det vara någon mer neutral än landtingets tjänstemän som ska ta del av min journal.

Bra att alliansen reagerat mot fusk hos privatläkare och ordnat en lag som ger möjlighet till insyn - men en justering enligt ovan skulle nog vara på sin plats.

Och inom avdelningen felaktigt använda pengar skulle nog en granskning hos landstinget kunna ge än mycket mer ibesparingar än fusket inom privatläkeriet.

Och på temat justeringar kan jag inte annat än le när jag se så fort OA drar över ämnet Ulla Ölvebros avgång (till förmån för Karl P). Den var inte så frivillig och odramatisk som man kan ju intrycket av. Och hade inte Ulla Ö varit så illa sedd så hade nog Karls brutna löfte - om att acceptera andre kommunalrådsrollen - slagit tillbaka mer.

Trist att NSD lägger ut sin ledare så sent på nättidningen - lägger in länk här senare idag. Noterade när jag var in och gluttade att även gårdagens ledare i NSD var lokal. Kanske OA tänker ta upp Östmans fallna mantel och bli en ledarskribent med rejäl regional och lokal prägel? Det vore kul! Vill vi veta vad tankesmedjorna prånglar ut kan vi hitta det på annat sätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback