Som ett "karroschibät"

Min bondska är inte så bra - och förmågan att stava den än värre. "karroschibät" betyder gummiband och var vad jag tänkte på redan när jag läste Kurirens ledare. Och det förtydligas mycket tydligt i ledaren i DN, Moderaterna tänker inte upprepa felet från Adehlsons tid - glömma täppa igen hålet på högerflanken. Då uppstod Ny Demokrati, Den här gången spänner man ut åt båda hållen  frågan är om det går just som med ett "karroschibät" som man spänner för hårt - det går av på mitten. Det finns redan nu rätt stora spänningar inom moderaterna åsiktsmässigt - många som inte känner sig som nya moderaterna. Men så länge moderaterna finns med vid "köttgrytan" tiger dessa krafter - vill inte i onödan förstöra festen utan tror sig bida sin tid.

Inget fel på självförhävandet här heller - Bush vill bli ihågkommen som en befriare som skapade fred. Hur var det med amerikanska presidenter och begagnade bilar - var det Reagan som fick symbolisera vem man inte skulle köpa en begagnad bil av?

Själv skulle jag inte köpa den av Schlingman heller - se fotot till Kurirens ledare.

Och nu hinner jag inge mera - frukost och sen adventpyntning och tvätt. Klockan 14.00 ska jag dock brejka och delta i ljusmanifestation mot mäns våld mot kvinnor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback