Till svars

Karl Petersen drar till försvar för Toivo Hofslagares artikel häromdagen. Han gör det lite väl enkelt för sig och tar upp exemplet om den internationella fristående skola i Luleå som fått slå igen. Men Karls och socialdemokraternas allmänna hållning är ju att den kommunala skolan ska hållas skadelös öven om den inte kan konkurrera med fristående skolor.

I fallet med den itnernationella skolan som nu slagit igen - så borde faktiskt inte Luleå kommuns skattebetalare stå för notan. Den tillstyrktes av Skolverket trots att alla partier i Luleå - utom centerpartiet- var emot. Visst borde man kunna ha någon form av sanktionssystem även mot myndigheter som handlar fel.

För övrigt har NSD ett fel idag som ingen seriös tidning vill ha - debattsidan är exakt samma som igår.

Oj det finns mycket att kommentera idag - men också mycket annat som påkallar min upmärksamhet och energi.

låt mig bara konstatera att det är en alldeles fanstastiskt otroligt vacker och härlig vinterdag idag. Lycka är att i vintermörka tidiga morgonen stilla promenera på smala snöstigen i det gamla kultursamhället med sina vackra byggnader. 16 grader kallt och halvknarrande snö. Skräddars stallbyggnad med sina 3 blåmålade upplysta portar fick mig nästan att tappa andan av andäktighet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback