Vill vara med på bild

Bästa tidningsgrejen idag var att far och jag var på bild i NSD - fast bara i papperstidningen. Och fadern hade redan hämtat NSD och skådat bilden. Halva far och baksidan på mig syns förvisso i bildspelet - men det är Thomas som får bingo. Och Margareta Lövgren skådar jag också.

Bingo var det inte igårkväll. Lyste hos far långt efter att hemtjänsten borde gjort sitt. Gick ned - och visst det hade inte varit någon nattning där. Dörren olåst och alla lampor på högsta "volym". Säkert inte så att vederbörande hade struntat i det - utan han/hon hade nog inte nåtts av vad som ska gälla. Och det är klart ska du snurra runt gamlingar i ett gäng på 16 personer där man kastas mellan olika grupper då är det inte konstigt. Men ett problem för brukarna är det - men det kanske inte är intressant för ansvariga? Får väl någon ny oförskämdhet kastad i ansiktet om jag på talar det.

Och Torbjörn Lidberg utnämner jag till norrbottens bäste - eller i alla fall mesta - oppositionspolitiker. Han är emot allt som alliansen i Boden är för. Och för allt som alliansen är emot. Det blir smått komiskt när han tillexempel agerar tvärtemot vad sossarna i Luleå gör. Idag är det friskolorna som omfattas av hans välvilja. Vad månne hans partikamrat CG Carlsson i Luleå tycker? Någon ideologi går inte att spåra hos sossarna i Boden - bara tvärtemot alliansen gäller.

Surt är det i alla fall att artikeln inte finns på nätet. I alla fall vill Torbjörn denna gång riva upp beslutet om att friskolan i Boden inte ska få köpa tjänster av den kommunala musikskolan. Men det enda jag hittade när jag sökte på Torbjörn lidberg på Kuriren var denna artikel om att friskolorna är ett problem. Och de är väl den ideologiska uppfattningen.

Nu ska jag i alla fall dra till jobbet. För övrigt kunde jag konstatera att det inte var foppatoffelväder idag. Eller så var det. Marken är så vattensjuk att det rann i i skorna - men ut också - så det kanske var riktigt foppatoffelväder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback