Visst är det grader i helvete

Visst är det grader i helvetet också - men nog känns det föga trovärdigt när 4 fackpampar - om än små och lokala - går ut och säger att det är Dags att stoppa girigheten.

Fackpampar - Eriksson, Malm med flera har ju samma beteende om än på en i sammanhanget lägre nivå. LO:s ordförande till exempel idag har skyhög lön plus extra betalt för allt hon gör i olika bolagsstyrelser. Precis samma beteende som med rätta fördöms av facket när det sker  inom privata näringslivet.

Det handlar om trovärdighet. Om att försöka leva som man lär.

Det är väl därför förre landstingsrådet Toivo Hofslagare och Karl Petersen nu inte förstår varann. Karl har sagt att inte en enda elev till ska den kommunala skolan släppa till friskolorna. Det skulle ju kunna tolkas så att Karl vill att den kommunala skolan ska bli så bra att ingen vill lämna den. Tyvärr är han själv och hans partigrupp ett sänke för att så ska bli. Och det visar ju också det faktum att han lovar gå in och täcka underskotten - så kallade omställningskostnader - om flykten till fristående skolor fortsätter.


Nu handlar det om min trovärdighet att försöka komma i tid till arbetet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback