Absolut!

Luleå Hockey absolut värda segern - särskilt som jag somnade från matchreferatet.

Arcus Loppmarknad med inköp av 4 äggkoppar, en gammal teburk i plåt, ett par solglasögon till mor och utdelande av en kram till kommunalråd 2 (Yvonne) hade sugit musten ur "större pojkar" än jag. Och det gjorde det. Fika hos mor och far. Och diverse "hemtjänst" sysslor såsom hopplockning av sopor, tvättnedtagning, fylla tvättmaskin med mera.

Sen en inhandlingstur till staden - K-Rauta - , bankomaten på landstingshuset - kramande av kommunalråd 1 - Karl. Det vimlade helt enkelt av kommunalråd igår.

Återvände till mor och far för att ställa i ordning middagen. En miss från vår sida i planeringen av hemtjänsten. Mor kommer inte att orkat fixa maten än på ett tag - även om det bara är framdukning och värmning av mat. Men matlådorna är å andra sidan inte de lättaste att forcera om man vill lägga upp maten i en eldfast form för värmning. Vilket blir betydligt aptitligare.

Nå när klockan var 17.15 efter ett mycket intensivt hemtjänstarbete så bara somnade jag på sängen. Och där har jag blivit till klockan 05.30 vår nya tid.

Idg blir det frukost klockan 8 gamla tiden dvs 7, Och klockan 10.30 ska Ulla P vara på folkhögskolan - och hon kommer till mig före.

Nu ska jag försöka röja lite - hade nog tänkt hinna städa undan lite innan Ulla - innan Ulla kommer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback