Björn, sport och stulna bilar

Inte har jag hunnit med att skriva idag - men när jag läser Kurien så ser jag att de inte heller varit så flitiga. Det är sport med halvitdsresultat, stulna bilar och om björnen i Masugnsbyn. Den senare även stort uppslagen i Expressen där hunden Lajka hyllas som hjälte.

Och vad jag tycker om björnstammens storlek i allmänhet och björnar mitt i byar i synnerhet vet ni ju redan.

Morgonen gick i tvättens tecken - fram till halvelva då jag packade in far och Kerstin i bilen och rattade till Västbacken. Där plockade vi upp Anne KJ fvb Kvarnbutiken i Ale som hade öppet för en specialvisning. Där återfanns en del rekvisita som bloggaren själv kände igen - en Strutzbagerilåda och en gammal trälåda från Vin & Spritcentralen bland annat.

Vid ettiden dumpade vi Anne på expen och drog och hälsade på mor. Satt uppbäddad i en fåtölj men fortfarande med alla slangar på plats. Men framåt går det enligt systrarna. Men hon säger att hon drömmer så otroligt mycket och levande att det ibland är svårt att sära dröm och verklighet.

Sen har vi fått födelsdagsmiddag hos Kerstin. Fläsklägg och rotmos (känner några som avundas) och rödavinbärssmulpaj till efterrätt. Med lite tillbehör till den som jag helst vill glömma att jag stoppade i mig. Men gott var det.

Nu har jag nyss varit upp och varit expert på datorn hos kusin Kerstin. Och ni förstår - när jag känner mig som expert - då är baskunskaperna hos kusinen på en lågnivå. Ungefår samma nivå som sykonsten hos mig - vilken är god hos henne - så vi kompletterar.

Vilket påminner mig om ett kort jag haft med en naken kille och en naken tjej där han håller upp hennes bröst medan hon håller i en tråd fäst vid hans snopp som håller upp den! Och texten något om att hjälpa varann - jag minns inte så noga.

Nu ska jag se om jag kan ge mig ut på cirkelnätet - webbredaktörs cirkeln har fått stryka på foten för annat.

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Du får inte fresta oss så där...

2008-10-05 @ 22:39:09
Postat av: Ylva Mjärdell

Det stod i tidningen om att Harry Kemi snubblade över kattskallar vid sitt möte med björnen, vad i jösse namn menas med det? Någon som vet? Ingen på jobbet visste men jag var nog den enda som vågade fråga för att jag inte visste, jag är ff fullständigt vilse vad dessa kattskallar i skogen är....

2008-10-06 @ 13:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback