Delad tur

Idag har det blivit delad tur för mig också - den icke så attraktiva schemaläggning som bland annat hemtjänsten har. Men här är det högst frivilligt.

Efter att ha förvissat mig om att mor var på bättringsvägen - efter kontakt med Syster Marianne som i sin tur fått rapporten från syster Marianne - nattsköterskan - så åkte jag och jobbade i 2 timmar. Tyvärr fick jag missa föreläsningslunchen med Marlene Furbäck som tydligen hade handlat om Yoga.

Upp till mor på lunchen. Framsteg även nu. Och mor tycker att det är första klassens vård hon får - och det är väl bara att hålla med. Fast jag kan ju undra hur mycket det brustit på vägen till infarkten - symptomen har hon ju haft mer än ett år. Andnöd, andfåddhet, hosta, heshet, mattsvettningar, yrsel med mera - allt står uppräknat i boken som hon nu fått - Tiden efter infarkten.

Och far hade kokat middagspalten färdig - så den blev aväten till lunch med fläskt, lingonsylt och smör. Och som grädde på moset klämde jag i mig en gulnougat när jag var och tankade.

Nu har jag jobbat från halv två - det blir 5 timmar sammanlagt idag - men som jag sa till Karin - bäst att passa på vem vet vad morgondagen har i sitt sköte.

Jag ska då sno hem Kuriren från jobbet - känns fortfarande som om tidningarna är olästa.
Yngve Jones artikel kan ju vara intressant för en som nu "pryat" i vården i ett halvt år.

Trist i alla fall att läsa om ankringsförbudet som event. blir i norra hamnen.  Vi hoppas att det inte blir så - och så hoppas vi att Luleå hockey består oss med glada nyheter i kväll - särskilt som det är Brynäs.

För övrigt vann jag 355 kronor på Keno igår - tur i spel otur i kärlek - där fladdrade den nog iväg för gott. Miljonen nästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback