Frostig morgon

Härligt frasande under foppatofflorna var det när jag gick till frukost 10 i 7. Sen har jag mest hängt vid fönstret och kollat in de vackra färgerna och småfåglarnas liv och leverne. Dessa frostiga höstmorgnar står sig väl i jämförele med ljumma sommarmorgnar.

Dock kan jag avstå såna här frostiga
opionionsmätningar. Frostig på många sätt - noterar att fp halkat ned från bronsplatsen till en 5:e plats. Fast det ska rinna mycket vatten under broarna innan "pocenten" har någon betydelse.

Det här kan jag också ställa mig kallsinnig till - riktigt dålig stil att skylla på domaren. Rent pinsamt för ett Luleå hockey som ligger på en usel nivå att börja tala om domaren som usel. Lite patetiskt.

Själv ska jag städa toaletten nu på morgonen - ingen djupdykning - det får vänta till närmare jul - men en liten uppfräschning runt spegel och tvättställ.

Sen blir der 12 kaffe och därefter måste jag åka och jobba lite grann. Skicka pressmeddelande om Tobias besök och den rapport han ska presentera.  Alarmerande siffror om antalet placerade barn i Norrbotten!


Hem och laga till mat åt far och besök på sjukhuset.  I alla fall lät mor väldigt pigg när hon ringde i morse - så nu avgör hon nog själv vilken dag hon vill komma hem på "rikt".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback