Genväg till karriären?

Det kan förklara ett och annat runt regionfrågan - på Camillas blogg har Erik Berg upphöjts till landstingsråd? Och då kan ju han börja agera som Kent Ögren. Frågan är då hur det går för Gunnar Selberg i Kiruna?

Han som på sin blogg skriver: "Jag tycker det är fel att gå emot folkets vilja. Om man vet att en stor majoritet är emot t ex regionförstoringen anser jag att det är fel att driva igenom detta mot folkets vilja."

Själv har jag först besökt mor på sjukhuset i eftermiddags. Trött var hon  och svårt med andningen. Intuitionen - häxan inom mig - sa att jag nog skulle göra en kort visit vid 18-tiden. Och då mådde hon verkligen inte bra. Prover visade på en ny infarkt - och efter en stund blev hon flyttad till hjärtintensiven.

Fick lära mig att infarkter inte är lika lätt att följa med EKG när man har en pacemaker inopererad. Kerstin och jag blev kvar där till halvtio. Då var hon så pass pigg att hon sa till sköterskan att det nog var dags att hennes gäster for hem.

Nu hoppas jag komma till ro och att mor återhämtar sig. Och tack till doktor Wennberg vars förnamn jag glömt - och syster Tina. Och nattsköterskan vars namn jag aldrig uppfattade. Och alla ni andra empatiska personer jag mötte.

Fantastisk vård man får när man äntligen når den - men i mors fall skulle jag verkligen önska att jag orkar följa alla trådar tillbaka - ni vet 46 sidor journaler bara från vårdcentralen i Gammelstad. Och vilket evigt svammel för det mesta. Och vilka gigantiska felmedicineringar.

Nu måste jag dock tänka på min egen hälsa - svårt att koppla av när jag ändå förstår att det kan ringa i min telefon vilken minut som helst.


Men sov gott ni andra!

PS/uppkopplingsskada kommer nog jag att få söka för. Var ut och kollade telefonen och såg minsann en sån där gästdator som numer finns på alla hotell. Pillade till lite grann - men insåg snabbt att det var en dator för personalen att logga in sin tjänstgöring på. Hugaligen!/DS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback