Glömt att "stämpla ut"

Har ju glömt att "stämpla ut" det vill säga berätta vad som hänt sen sist.

Jobbade till halvett - därefter lite pengar på landstingshusets bankomat. Ni vet vitsen om att det inte är konstigt att landstinget dras med stora underskott - där står ju alltid folk och tar ut pengar där.

Fast för mig blev det bara 400 spänn - så att det skulle räcka till kontanter för mitt cellprovsbesök på Gammelstads mödravårdscentral. jajamensan!

Fast en ostburgare blev det till lunch innan jag åkte dit.

Därefter sjukhuset och besök hos mor. Fått flytta inom avdelningen till 7:2. Någon annan behövde hennes "eget rum" bättre.

Stannade för att träffa "ronden" som bestod av den trevliga läkaren Lena Larsson Juntti - men visst även idag blev det många dubbla budskap om vad som hänt tidigare, Inte visste vi att mor fått sin pacemaker för att det var "stock". Vi trodde det var för hjärtsvikt. Och om nu mor haft "stock" så länge - varför har man inte behandlat henne med propplösare?

Nå nu lämar vi "journalerna" - men gudarna ska veta att jag tvivlar på sjukvården efter denna sommar.

Och är helt övertygad om att folkpartiets förslag om att alla som lämnar sjukhuset ska ha med sig ett Trygghetskvitto. Eett "kvitto" där det i klartext står vad man gjort på sjukhuset och varför. Och för gamlingar som behöver hjälp efteråt ska det vara klart uttryckt vad man kan förvänta sig.

Vad väntar vi på? Herregud så mycket pengar och mänsklig oro det skulle spara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback