Grattis

Idag gratulerar jag två centerpartister - Frank som har namnsdag idag och Camilla som fyller år. På kanelbullens dag till och med - så kaktant hon utnämndes till av Östman. Honom saknar vi - han drog liksom igång den nattgångna kroppen med sina elakheter.

Särskilt vänligt är det väl inte att löna henne med detta svar till kaffet. Men nu styr vi ju inte publiceringsdag. Och Camilla är ju helt okej - även om hon är ute och seglar i den här frågan. Fast det är ju en hel armada som gör det. Så det gäller att komma ihåg att också en och annan sån - stor - har förlist genom historien.

Fast en av befälhavaren  för den armadan - Karl Petersen - han protesterar vilt idag. För en utlokalisering till Umeå. Än har han tydligen inte förstått vad som väntar om det (vilket gud förbjude) blir en storregion. Inte underligt att västerbottningarna är så positiva till storregion.

I NSD fann jag den lustifikationen att Peter Swedenmarks krönika med rubriken "Förfallet i finansvärlden" pryddes av en jättestor bild av Marita Ulvskog. Är det månne något underliggande budskap i detta? Få se om nu nättidningen har denna och upplagt på samma sätt? 

Den fanns där förstås inte - trots sök på både Ulvskog och Swedenmark.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Så bra insändare av er alla, Jens, Ragnar, Anders och av dig Ylva i dagens Kuriren. Jag är stolt över er alla! Bamsekramar för att ni belyser det hela så förträffligt. Toppen!!

2008-10-04 @ 09:58:41
Postat av: Anonym

Tack! Ragnars kommentar om att han hoppas landstingsledningen ingår i de varslade tyckte jag var superb.

2008-10-04 @ 11:07:04
Postat av: Ylva

Glömmer alltid avsändare - det är jag som tackar.

2008-10-04 @ 11:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback