Hänt sen sist

Sen sist har det hänt att jag fick frukost i god ordning - vilket väl är lite fel uttryckt eftersom jag numer får fixa frukosten och också städa undan. För att hålla mor borta från det hon inte ska anstränga sig med. Hjälpa far med påklädning för promenad. Och så var det matta från källaren som var i stort behov att kastas i tvättmaskinen vilket jag gjorde. En timmes hemtjänst med andra ord.

Sen jobbet mellan 9-10. Ut till svartöstan och hämtade tillbak min kvarglömda plånbok och sen styrdes bilen mot Sunderbyn där far väntade för transport till tandläkaren. Lite halvtidsjobb bara att skjutsa till olika inrättningar. Hur gör de som har barn och andra anhöriga i andra delar av landet?

Hem lagomt till 12-kaffet och sen var jag åter på jobbet strax före ett.

Och här är jag nu och har lyssnat på kommunfullmäktige på radion. Lite annorlunda och första gången jag lyssnar lite mer sammanhängande. Irriterad blir jag att de tar paus för kaffet - skulle flyta på bra med att var och en tog en kort individuell paus för kaffet - det går ju faktiskt att lyssna väl på debatten i fikarummet..

Nu ska jag hem och laga till middagen till föräldrarna - och hänga den maskin jag också hann lägga i vid lunch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback