Hej Du Nisse!

Nä det trodde du va - att jag teg och samtyckte. Det kommer men jag har lite svårt att  hinna med. Men första skylten fotades faktiskt kl. 12.50 idag och är fortfarande lika förvillande.

Det kommer och jag ska skicka ett mail till dig direkt när jag har lagt ut det  - men det dröjer nog ett tag - sjukhuset och far tar alldeles för mycket tid.

Annars hade jag tänkt skriva Under solen intet nytt. Jobbade till klockan kvart i ett då jag hämtade kusin Kerstin vid Vattenfall (därav fotograferandet), Så åkte vi hem till far och där fanns 12-kaffet framdukat.

Nu badar far bastu och jag är hem och kollar mailen. Sen ska vi dra till mor - hon skulle ringa när sjukgymnasten hade varit och tränat henne.

Själv blev jag inte alls färdig på jobbet så antingen får jag jobba hemifrån men det lutar nog åt att jag måste ta mig till jobbet ett par timmar ikväll eller i morgon.


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Nej men nog har vi genom åren haft våra diskutioner men vi har alltid på något sätt ändå kommit bra överens genom alla år. Jag skulle bli förvånad om vi inte även denna gång kom till en samsyn som inte ligger allt för långt ifrån varandra eller vad tror du Ylva? Men hur jag ska komma över att du glömde mej på "alla Nissars" dag det har jag i dagsläget ingen aning om. ( "snyft - Snyft" )

2008-10-10 @ 17:41:01
Postat av: Anonym

Hejhopp! Kikar in:) Ha ent revlig fredag!

Postat av: Anonym

Och vem är Alina som kikar in? Hallbäck är ett anrikt namn här i Sunderbyn. Gammal rektor på folkhögskolan som var MYCKET sträng. För länge sen. Ha en trevlig fredag själv, Alina.

2008-10-10 @ 19:51:29
Postat av: Ylva

Nu är jag förkrossad - hur kunde jag glömma att nämna min favorit Nisse. Detta måste kompenseras på ett eller annat sätt.

Fö är jag alldeles säker på att en gammal (iyrket) chaufför som du har rätt om skyltarna - men logiken i skyltningen haltar - för oss som inte är yrkestrafikanter. Du ska få se!

2008-10-10 @ 19:53:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback