Heja kungen!

Nu har kungen uttalat sig om att börja skjuta av varg - heja kungen. Det han säger är att stammen ju inte får bli för stor. Och ge dig på björnarna nu också - så ska du få ytterligare en medalj att hänga på dig. Fast de finns de som är arg på honom - kungen - också.

Medalj också till regeringen som nu ger sig på bonusar och fallskärmar. De är bankkunder och låntagare som ska ha tjäna på eventuella insatser från staten - inte direktörerna. Snyggt jobbat.

Inte snyggt av Nord Nytt att kalla den försvunna Carolina för Stenberg - heter väl Stenwall?

Dagen har i vanlig ordning flutit iväg fort - jobbade till 12. Därefter lite inhandling och ärenden till en vän. Så hem och hämta far och kusin Kerstin för besök hos mor. Hon är supernöjd med sin nya avdelning - men en sak kan jag säga att Europas mordernaste sjukhus visar upp forna tiders långvårdsavdelningar. Men det här måste tas den politiska vägen och inte ur en enskild persons perspektiv. Och som sagt - ingen nöd på henne - hon är supernöjd och hämtar sig bra. I morgon ska hon hem på permission mellan klockan 12 och middagstid någon gång.

Sorgligt att inte moderaterna har en mer öppen hållning till euron - svårt att förstå varför?

Och ni som nu tror att vår integritet är skyddad i och med skärpningen runt FRA-lagen kan ju studera detta - hur Ica kartlägger våra inköp. Mor och far fick en sån där rabattlista och nu kom jag ihåg att kolla min också. Tänk när dietisten på sjukhuset får tag i den här? Kalles kaviar - men det måste nog vara inköp till mor och far. Yoggi och färsk pressad juice är nog barnbarnen. Respons hårshampoo och viktväktarmat erkänner jag dock. Liksom tomat och paprika.

Och förmodligen är det vinglas jag nu tänker unna mig också registrerat på mig hos systembolaget.

Ha en god kväll!

Kommentarer
Postat av: Lars-Erick

Ha, VEM trodde att integriteten är skyddad av det senaste skojeriet betr FRA-lagen? Inte tillskyndarna, de vill ju bara lura oss. Och inte vi som studerat frågan!

Så, vem?



Men nog är det sorgligt att ICA vill bli ett litet mini-FRA. Allt kan missbrukas, hur oskyldigt det än verkar, när det gäller datainsamling....




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback