Inte kul alls

Inte kul alls att läsa om sonen idag - även om han förstås inte medvetet placerat det för nära tomtgränsen. Och som han säger oavsett är det bara att ta konsekvenserna av det. De övriga påstådda avvikelserna vet jag inget om. Bara att det är tänkt att båda byggnaderna ska bli vita i framtiden. Om den nu får bli kvar? Fast det är bara skog som gränsar mot tomten så några större men kanske det inte är för någon?

Dock som alltid trist med anonyma anmälningar.Själv har jag väl råkat ut för det någon gång och har blivit lätt fobisk på att fundera vem som vill mig illa?

Det är mycket idag att ta konsekvenserna att. Om jag ska se ett ljus i mörkret så är det väl i alla fall bra att jag inte är mamma till den här "gossen" som utreds för sexuella trakasserier. Även han poltiker.

Ibland kan jag dock ställa mig på den "andra sidan" och fundera hur grov man får vara även om personen heter Kent Ögren. Den här känns motbjudande för mig. Det finns tillräckligt mycket sakligt gentemot Kent utan att behöva sänka sig och tala nedlåtande om "Överkucku" och "Pinnpojken från Porjus".


Nu är jag sen till frukost - mor ringer väl vilket ögonblick som helst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback