Man ur (stads)huse!

Nu är det dags att reagera - varför har inte varenda gruppledare och kommunalråd i Luleå redan för långe sen åkt ut till Råneå och slagit näven i bordet. Så här ska vi inte ha de i Luleå. På samma sätt som vi gjorde under Kjell Mickelssons ledning i mitten av 90-talet då främlingfientligheten visade sitt fula tryne bland annat med en mordbrand på en krog som drevs av invandrare.

Att bli trakasserad i sitt eget hem är ett brott som borde uppvärderas i straffhänseende. Mitt hem är min borg heter det ju. Kan inte tänka mig något mycket mer kränkande än att inte få känna sig trygg hemma.

Nu för tiden verkar man nöja sig med att på sin höjd tycka att företeelser är sorgliga. För var var till exempel kommunalrådet Robert Forsberg i Kalix då den ryska affären i Kalix mobbades. Ja inte på barrikaderna i alla fall - inte såg jag honom på bild med affärsinnehavaren för att ta avstånd från det som drabbade henne.

Den som tiger samtycker - och hur var det nu det där om att  rädas de god krafternas tystnad? Mer än själva ondskan.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Thomas och jag var och tittade på "dina vägmärken" på Timmermansgatan bakom shopping. Jag ser inget som helst fel på detta märke inte heller på den text

information som finns med där. Mopeder, & cykel åkare samt fordon med tillstånd exempelvis taxi polis ambulans får svänga till vänster och köra efter bussfilen, andra som du och jag måste svänga till höger. Är det inte solklart att det är detta som gäller Ylva?

2008-10-07 @ 16:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback