Pushup

Det behövs lite pushup i politiken - det kan vi utläsa av den här opinionsundersökningen. Åtminstone skulle det kännas bra för en del av våra partier.

Ni får studera rumportna på våra partiledare framöver - kanske det här bidra till ökad självkänsla och bli en mental pushup?

Jag tycker inte alls som Britt-Marie Loggert, sossekvinna från Boden, att Staffan Eriksson ska kliva av. Bra att han lyfter fram det han tycker är tokigt - men visst fick trovärdigheten i hans utspel sig en knäck när jag för en tid sen såg honom vara med och underteckna nämnda berednings hyllningsartikel till sig själva? Det som också nämns i insändaren.

Och idag gratulerar jag alla som heter Lukas - till exempel Lukas Tillberg som är en trevlig grannpojk till mor och far. Och så gratulerar jag Jokkmokks Korv till priset som bästa falukorv. Mor Diana har anledning att vara stolt. Och henne ska jag snart hälsa välkommen i 60+-klubben.


Tack farmor för att du lärde mig dricka kaffe vid tidig ålder - någon mer "barlast" än dem jag har hade jag inte önskat. "Kaffedrickare får mindre bröst" är en artikel i Kuriren som inte är ute på nätet än i alla fall.


Jordskalv i Västerbotten har det varit - vi hoppas på ett skalv av annan art när Luleå hockey möter Skellefteå ikväll på deras hemmabana. Fast lite av mitt hjärta är hos Skellefteå också.

Ha -  jag hittade "brösten" via sökmotorn!

Och nu ska det bli röj här ett par timmar - sen hämtar jag hem mor på permis över dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback