Som Fylking!

Jag får utropa som Fylking - ÄNTLIGEN. Jag har inte blivit insläppt på min blogg på morgonen. Inte ens i kommentarrutan.

Och nu har jag egentligen inte tid - det bara ramlar över mig saker. Och mor var rätt dålig i morse när jag pratade med henne  så jag är väl lite splittrad.

En ny månad har vi dock fått att knapra på - oktober.

"Ingen deg utan kneg" var ju en fyndig omskrivning av motionen som kräver att arvodena ska knytas till utförda förrättningar.

Snabbt svar från Camilla Hansen - så här ska en slipsten dras - inlägg och repliker - 3 stycken på 3 dagar. Då kan nog också läsarna komma ihåg. Dock är det väldigt länge sen grundinlägget från Anders och mig var inne. Vill därför bara påminna om frågan vi ställde till Camilla: vilka nya verktyg kommer regionen att förfoga över som de gamla landstingen saknade? Och svaret är tydligen plommonvin? Något annat konkret har inte framkommit.

Och så vill jag gratulera min före detta granne Fride Holmqvist som fyller 80 år. Fantastiska grannar han och hustru Anneli. i 18 år kamperade vi ihop på Arrendevägen - enda problemet var att de hade så fantastiskt vackert och välskött runt sin  tomt så att min som väl ändå kunde anses ganska normal bleknade bort.

Så får jag återgå till näringen.

Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag tycker Camilla svarade redan i måndags. Om det inte var tillfylles - så kanske du och Anders kan svara på vilka verktyg en statlig hälso- och sjukvård kommer att förfoga över som de gamla landstingen saknade?

Postat av: Anonym

Ja till exempel tillräckligt underlag för den högspecialiserade vården.Det är väl på gnetet att den nu fungerande norra vårdregionen (Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland) har tillräckligt befolkningsunderlag. Den amöba som nu kanske växer fram kommer att slå sönder det väl fungerande samarbetet. Jämtland och delar av Västernorrland kommer nog att vända blickarna från regionsjukhuset i Umeå. Det blir förödande.

2008-10-01 @ 17:46:12
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-10-01 @ 17:49:45
URL: http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback