Välregisserat!

Samarbetet mellan mp och s verkar välplanerat. Som av en slumpt föregicks det av att mp inte längre ska kräva utträde ur EU. Och nu verkar det vara massiv uppbackning från "abetarörelsen". Den populärt kallade husbondens röst - NSD:s ledarsida - skriver idag om samarbetet. Tycker det är bra att vänstern lämnats utanför - Mona kan ju leka med Ohly när det passar i sak, precis som de gjorde under förra mandagperioden. Och OA:s omtanke om fp och c är rörande. I och med detta öppnas för blocköverskridande samarbete och c och fp är inte för evigt förpassade till den förfärliga högerburen. Allt enligt OA. Vi får väl tacka för omtanken!

Och som en slump kommer då på samma sida "Hur vi räddar vår jord utan folkpartiets recept" Ove Andersson kanslichef på Arbetarrörelsens Tankesmedja har en uppgörelse med kärnkraften - eller snarare mot den.. Den här artikeln/krönikan lär väl finnas med som en punkt i samarbetsavtalet med mp. Men jag frågar mig vad LO egentligen säger om detta?

Inget av detta finns att länka än.

Det gör dock lustifikationen
"Mörk-udden" - men över "prärien" här har det ljusnat. Både inne hos far och ute i naturen. Så nu tar jag frukostvila.


För övrigt känns det som om den mest frekventa innehållslösa kommentaren på jobbet är: idag är det fredag! Eller möjligen i morgon är det fredaag? Fast aldrig ÄNTLIGEN fredag - den längtan hinner aldrig uppbådas. Fast äntligen blev det ju faktiskt för Luleå hockey - 8-2 - inte illa alls.


Höres av senare idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback