Absurt

Får avdrag på a-kassan för att han bloggar. Jag borde ju inte förvånas över till absurditeter som döljs i våra välfärdssystem.

Om man får avdrag för bloggande så måste man ju också få avdrag för alla idella uppdrag man innehar. Bäva månde föreningslivet - det måste bli många extra årsmöten för fyllnadsval.

Någon måste nu snabbt sätta ned foten och avvisa såna här tokigheter. Vem är det som bestämmer sånt?

Sent ska syndarna vakna kan man säga om den här artikeln -  "Företagen beredda skjuta till pengar" är rubriken på ett helt uppslag om Norrbotniabanan. Landshövdingen är med rätta kritisk. Myten frodas ju fortfarande om att Norrbotniabanan skulle vara norrbottens svar på tunnelbanan - det vill säga den skulle vara till för persontransporter i huvudsak. Det är inte många - vare sig debattartiklar eller nyhetsartiklar  somföretagarna och näringslivet bidragit med. för att skrota den myten.

Jag hoppas nu att ni mangrant ställer upp den 22 april då det är ett seminarirum på riksdagen. Fö trist om det är så att man inte tagit hänsyn till Stefans möjlighet att närvara - herr Roslund i Piteå menar ju att han har ett särskilt ansvar då det är centerpartiet som "sitter på" infrasktrukturminister Torstensson.

Själv ska jag ta det lugnt på förmiddagen för att orka vara alert på polisstyrelsen i eftermiddag. Ska nu börja med att i lugn takt ta mig ned till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback