Bara att gratulera!

Bara att gratulera Pajala och Norrbotten till att flygplatsen i Pajala blir internationell med rätt att tulla osv. Vilket innebär att när Bengt Niska kommer från USA så kör han bagaget direkt på Pajala. Han får väl kliva av och byta själv på ett par ställen - men bagaget går direkt utan förtullning. Så tror jag vet är!

Ett regeringsbeslut - den är inte så dum den här regeringen iaf. Var ju svårt för Luleå/Kallax att få en statusen - om vi ens har den?

Det låter smått otroligt och sensationellt - men det är ju inte 1:a april!

Sovklockan har ringt - ledsen - skulle gärna ha gjort något annat ikväll än att sova - men en hel dag i Kalix kommer att kräva sitt. Och den här dagen har verkligen krävt sitt - men samtal från Eniro bland annat  - som inte är Eniro - utan Eniro-punkt-se. Sen två år har de delat på sig - så att de kan ta ut cirka 3 000 kronor var - istället för att bara en gör det. Fast Eniro heter de båda två. Och första säljaren bedyrade att tecknade vi hos honom så var vi sökbar på nätet. Ja gud vet vem man ska tro på - men idag sa jag adjö till Eniro på ett ganska bryskt sätt. Såg att jag fått ej mejl från Annie - hon törs nog inte ringa fler gånger.

Så ni som vill mig något kan väl maila - inte ringa. Är det brådskande kan jag tänka mig att räcka ut näven och läsa ett SMS. Gäller dock icke försäljare av vilket slag de vara månde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback