Blandar korten

Pinsamt försök av OA att blanda bort korten - En större skandal än AMF - Det finns värre samhällsproblem än Wanja Lundby-Wedin" hävdas i ledaren som ännu inte är länkbar.

Bara pinsamt att försöka hävda att regeringen är passiv inför den ekonomiska krisen och att det skulle vara värre än LO-ordförandens magplask.

Men det är väl inte så lätt för s-opnionsbildare efter hegens opinionssiffror - vilka tyder på att svenskarna gör en annan bedömning än OA av regeringens insatser för krisen.

"Argumenten tryter - höj rösten" - ytterlgiare ett utslag av den obalans som uppenbarligen präglar OA är svaret till
Stefan Tornberg om Norrbotniabanan.

Bäst att OA laddar bärbara för idag kommer alliansens partiledare till Luleå. På DN-debatt kan vi läsa att det blir ett tillskott på 17 miljarder till kommunsektorn. "För lite och för sent.." har han väl redan knackat in. Ordet "Skandal" kan väl också återanv'ändas.

Sjävl ska jag hämta hem mor från sjukhuset idag - om inget oförutsett inträffar. Jag jobbar dock till de ringer - och sen blir det nog ett eftermiddagspass idag också. Den som lever får se.

Far har också en intensivdg idag - med städhjälp och distriktssköterska - så det måste bli tidig promenad. Så nu går jag till frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback