Bra stöd för "råsopen"

Verkar som om jan Björklund får bra stöd för "råsopen" - den första som hejade på var mor i morse.

Hörde att arbetarekommuns ordförande - Britt Westerlund - hade utgjutit sig vid ett möte idag. Inte vet jag om det är så uppseendeväckande att säga att det är viktigare att satsa på skolan och de äldre än att satsa på ett elitlag i hockey. Det gäller ju också för regeringen att ge en tydlig signal att extra pengarna till kommunerna nu ska satsas på kärnan i välfärden.

Sedemera har jag varit med denna moder på ögonmottagningen SyS.

Först till en ortopist - Viktoria - henne tittade jag särskilt länge på för en sån har jag aldrig träffat förr. Tydligen en sån som kollar skador och sjukdomar på ögonen och om det går att åtgärda med olika typer av prismor. Mors fel - hål på macula (gula fläcken) ska typ åtgärdas med att sätta självhäftande kartplast för det sjuka ögat. I två lager - och räcker inte det kan vi sätta piratsvart lapp på glasögat.

Allt nog var det en timmes väntan mellan Ortopisten och Doktorn - så det blev ett fika nere i restaurangen.

Sen hem med mor - och grävskopan stod fortfarande och blockerade Landshövdingevägen - så vi fick återigen snirkla oss hem via en gång- och cykelväg. Nå - bara ett par meter - för att binda ihop Bomvägen och nämnda väg. Men får man verkligen göra så - vad händer om det kommer ett utryckningsfordon? Något för Margareta Lindbäck och kommunen att fundera på?

Tillbak på jobbet klockan 14 först - så jag blir väl kvar åtminstone till klockan 17.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback