Delade meningar

Låt oss slippa rondellhästen - håller faktiskt med tekniska om att här har vi en fastutsmyckning i form av fontäner - låt oss fortsätta att variera resten - allt från påskäringen till de vackra isskulpturerna. Om konst är det förstås alltid delade meningar - och skönhet eller inte ligger i betraktarens ögon. Fast den här påminner mig om äggkoppar som också finns i det här utförandet med snurrade/vridna ståltrådar.

Nu borde det iaf inte råda några delade meningar om att det inte blir något val till Stor Norrland 2010. Men mycket märkligt blir det när Nils-Gustav Lundgren och Anders Lidström påstår att deras undersökning visar att "bara" 51 procent är emot det nuvarande förslaget om storregion. "Vi har flera svarsalternativ och vi är noga med att inte föra tolkningarna för långt" men ändå påstår man på kommatecknet att 51 procent är emot. Efter en sammanvägning - tolkning - av de 4 frågorna?

Liksom Paolo Roberto känner jag mig kränkt. Jag har accepterat att våra tidningar bestämt sig för att tillsammans satsa på en rejäl bredsida om den organiserade brottsligheten - även om det är trist att 3-4 sidor ser likadana ut i båda tidningarna.

Vad var löftet om rågången mellan det redaktionella arbetet värt? Idag finns samma NYHETSARTIKEL i båda tidningarna. Skriven av André Samuellson, NSD och av André Samuelsson, Kuriren. Vilken hotbild finns det i att fd (?) riksdagsledamoten Paolo Roberto rasar och känner sig förföljd av fritidschefen?

Hinner inte skriva mer - proppstinn av saker jag skulle vilja skriva av mig - men frukost väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback