Drömstart

Drömstart blev det för Piteås fotbollstjejer - seger med 3-0. Hur kul som helst. Vilken inspiration för de 20-talet Alvikstjejer som tränade på Arcus igår - Saras gäng. Lisa fortsatte på sin friidrotts "karriär" med att träna för häcklopp - med hennes långa ben klev hon över elegant. De nästan bara hälften så långa småtjejerna hade det lite besvärligare - men de kommer säkert.
 
Kommer säkert gör också Luleå Baskets tjejer - hoppas verkligen att det vänder och att de ÄNTLIGEN ska få sitt guld - silverbanketter har det nästan gått inflation i.

Kommer säkert gör också Niska - så fort Charlotte Kalla visar sig. Han har verkligen sugit tagit i henne för sin personliga profilering.

Annars innehåller tidningarna mesta bara kriser och det vanlig vårliga - hundbajs - kanske inte så tokigt med gårdagens aprilskämt om DNA i alla fall. Skulle nog förhindra mången grannosämja.

Fast för  mig som är uppvuxen i en tid då byns hundar sprang fritt större delen av året är det lite svårt att förstå att äckelfaktorn kan vara SÅ hög när det gäller hundbajs och hundkiss. Och gula fläcken vid häbarsknuten som jag nu ska passera på väg till frukost ser riktigt mänsklig ut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback