Gårdshararna?

Kan undra var mina gårdsharar håller hus? Det var så trevligt sällskap förra våren - fast det var ju lite senare jag flyttade in här - slutet maj och juni. Så det kanske är för tidigt att vänta.

För tidigt 'är det också att skriva inlägg som man vill länka - till exempel ledaren i Kuriren idag. Som skriver om turismen i länet och poistivt om Norrbotniabanan. Men med en reseration att turismen naturligtvis måste ha lite stuk av Stureplan - lite mer "social" avkoppling. Minner mig om låten "det är så hälsosamt och stärkande i fjällen" - som mest handlar om tillvaron vid (eller under) bardisken.

Noterar att sonen kommenterat på inlägget Förnedrande rekord - och försvarat Handelsbanken. Faktiskt också min bank - även om jag lagt några korvören  hos Swedbank och Nordea också. Swedbank är faktiskt faster Hennys fel - fick någon slant av henne vi syskonbarn och då öppnade hon bankböcker (jo det fanns fysiska sådan) åt oss i dåvande Sparbanken - som väl till och med henne något med "norrbottens läns...". Och Nordea har hängt med sen slutet av 60-talet då jag fick chechlän hos dåvarande Post- och Kreditbank - vars kontor låg på Rådstugatan i den byggnad som sedemera blev Turistinformationen - kallad Gökungen - och riven för några år sen. För övrigt är jag kund hos SEB också.


Nu hinner jag inte mer - hinner inte vänta in länkbarheten hos våra lokaltidningar - för jag ska nu hinna duscha och göra mig färdig för avgång mot Kalix. Och detta ska hinnas med på midnre än en timme - för klockan 7 är det frukost som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback