Girighet utan slut

Det bara bubblar upp mera - verkar inte finnas något slut på girigheten. Nu är det Vin & sprit. Och med regeringens goda minne sägs det. Dåligt att inte ha med någon kommentar från regeringen?

Fast besöket på öron tillfredsställde en vanlig Svenssons girighet - mor skulle få en kreditering av fakturan på nästan 2 500 kronor. Tydligen var det rätta beloppet 1 383 - men hade vi inte uppmärksammat det själva så hade kostnaden blivit 3 800. Nog kanske det skulle vara skäl för revisorerna att titta lite närmare på den interna kontrollen - för inget i systemet hade larmat. Och dessutom handlar det om möjlighet till kontantbetalning.

På jobbet sen strax efter elva. Och mängder av mail - bland annat ett som berättade att SAS ställt in planet som skulle ta våra landsmötesombud från Arlanda till Växjö den 18 november. Igår räknade jag hem att jag sparat nästan 12 000 på 5 resenärer - få se vad som blir kvar i slutänden. Jäkla SAS.

Nu ska jag åka och köpa frimärken. Det är totalkaos i huvudet - då behövs något konkret arbete - 3 rullar frimärken är påtagliga.


Kvart i fyra ska jag hämta svärdotter Lotta och sen Jens på landstingshuset fvb Müllers.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback