Min andra födelsedag

I morgon - långfredag - är min andra födelsedag. Jag tor kanske jag skrivit om det förr - men det tål att uprepas. en del säger att det förklarar en del.

Jag är som sagt född en långfredag - 26 mars 1948. Det var full snöstorm när det var dags för färd till BB - i Luleå. Far saknade både bil och körtkort - men fick låna Granbergs bageribil. Dock var det nära att han råkade ut för soppatorsk - så när BB i Luleå ville skicka dom vidare till Piteå BB så la far alla korten på bordet - dvs som avsaknad av körtkort och bensin. Annars kunde jag ha varit en mental piteåbo - och vem vet hur livet sett ut då?



Det sägs att det är den här brödbilen - som numera ägs av ett barnbarn till fars dåvarande arbetsgivare John Granberg.

Till sign. rik, frisk och vuxen vill jag bara säga att bloggen kanske inte är rätt forum att börja diskutera vad regeringen tagit i form av frusna statsbidrag och gett igen i form av sänkta arbetsgivareavgifter med mera. Låt mig bara konstatera att jag gillar regeringens arbetslinje - det är bara friska vuxna som arbetar som kan skapa välstånd och välvärd.

Nu ska jag dra ut och konsumera - och stimulera ekonomin - innan jag drar till jobbet för ett par tre timmars jobb innan välbehövlig påskvila. Dock kommer jag inte att vila från bloggen - ta det som ett hot eller löfte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback