Överraskad

Och hoppsan - ar det redan dags för namnsdag - igen - det var ju Marianne också för inte så länge sen. Och idag är det Ylva och Ulf. Vi lär vara ca 7 500 som heter "varghona" i förnamn. Om det räknas som vanligt eller ovanligt vet jag  inte. Men jag gratulerar iaf Mjärdell och Westlund.

Överraskad kan jag också bli att Kuriren väljer att mörka namnet på restaurangen som event. ska få en varning på tisdagens Apu. Medan NSD lämnar ut
Restaurang Ripan och dessutom många fler graverande överträdelser än bara den senaste poliskontrollen. Rubriken "Barn berusade i baren" och två misshandelsdomar inkludernade olaga hot borde normalt rendera mer än varning?

Inte nog med att rörelsen bedrivs i ett Folkets Hus drivet hus - här ryms nog också kraftiga subventioner från kommunen. Huset bör omgående säljas.

Överraskad - eller snarare förvånad är jag att Skatteverket i Sverige tydligen tillika är domstol. I fallet Thai Thai lär det vara helt uppenbart det fuskats med dagskassorna och med betydande belopp. Och det är klart att sånt ska betyda både indraget tillstånd och dryga böter. Men jag är förvånad att man utmäter straffen innan dom fallit. OM dom skulle vara oskyldiga (vilket man ska räknas som tills dom fallit) så har ju näringen redan fått dödsstöten? Särskilt nu när man tömt företagets konton.

Kanske man kan få en kommentar av någon lagkunnig?


För övrigt anser jag att Påsken är den bästa av helger. Och särskilt långfredag - min andra födelsedag - är en riktigt bra dag så jag blir riktigt sur att ledarsidan jämför den med landstingshuset.


Kommer ni ihåg vad rolig Kurirens ledarsida brukade vara förr på Påskafton - med massor av utdelade ägg - allt från hårdkokta till förlorade och i varierande antal?


Kuriren är bra tråkig utan Östman - och Nilsén! 

Frukost väntar


Kommentarer
Postat av: FPJens

Grattis! Vi kommer snart med presenterna....

2009-04-11 @ 09:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback