På heder och samvete

På heder och samvete skulle ju vara eftermiddagens tema - med deklaration hos Jens. Men han behövde en veckas anstånd - revisionsbyrån - som kostar skjortan - hade inte kommit med företagsdeklarationen och inte heller med  K 10 som ska bifogas den privata deklarationen.

Fast jag åkte till fastrarna istället - Jens pappas fastrar - men vi kallar dem alla bara för "fastrarna" . Och MB född 1922 är så modern att hon deklarerar via SMS - förvisso med viss hjälp av denne bloggare. N född 1927 får fortfarande skriva på på det gammeldagsa sättet eftersom hon har NE bilaga.

Jag hoppas att fotbollsektionen för Alviks IK kan garantera - på heder och samvete - att potatisen som Lisa ringde och sålde till mig - 5 kg mandel och 5 kilo rund - verkligen går till flickornas lag. På Jens tid - vid samma ålder ungefär - fick de sälja några kryptiska lotter (har glömt dess namn) som garanterat var till för att finansiera nya dresser till A.-laget. En ständig kamp inom idrotten - som jag inte är säker på gynnar de unga?

Och behöver ni potatis - och har heder och samvete - så kan ni få den gratis från mig. Först till kvarn!

Nu ska jag se hockey en stund - tror jag.

I morgon blir det glest med inlägg - för om Gud vill - och far inte ställer till något så ska jag till Stockholm över dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback