Bara förnamnet

Om jag var skrivseg i morse så var det nog bara förnamnet. Har inte orkat/idas/hunnit skriva något idag. Fick börja dagen med att konstatera att något måste vi göra åt de pangade rutorna. Och då menar jag verkligen "pangade". I rummet där jag suttit tidigare - där bussen nästan körde in i - har några glada lirare skjutit igenom rutan. Ett riktigt skotthål - och polisen hittade även projektilen. Så det var inte nog med det krossade fönstret vid min nuvarande arbetsplats. 

Som föredetting borde man väl inte vara ett så eftertraktat byte?

Nåväl jag ringde Luleå Bilglas - men nästan innan jag hann lägga på så var två grabbar därifrån på plats.  Så när Ola Grönlund motringde kunde jag bara tacka för snabb service. Mitt val är alltid Luleå Bilglas - jag skötte deras bokföring på den tiden företaget drevs av Olas far Volrad och Bosse L.

Lite inhandling till landstingsgruppens sammanträde och sen tyckte jag banne mig inte att jag hann något mer. Och Anders och Katarina var lite sena så dem hann jag inte träffa. Men väl Erik och Els.

Sen var det lite postala ärenden åt jobbet - apoteket till föräldrarna - inhandling på Kvantum.

Och sen har jag suttit med SV handlingarna. Med ett litet break för kompis Gisela kom cyklande förbi. Och för att Els ringde om att hennes nyckelknippa var borta när hon skulle lämna expen. Måste nog ringa och kolla upp hur det gick? Kan undra om jag var den som först misstänktes?

Något har jag iaf fått gjort idag - har skickat in en replik på
Kurirens ledare. Kan hoppas att de är seriösare än rapportskrivaren Thomas Idergard som inbjudits av SV att komma och diskutera folkbildningen och dess finansiering - men som hitintills nobbat.. Annars riskerar ni att få repliken publicerad på denna eminenta blogg.

Fast nu när jag läser ledaren en gång till så måste jag igen säga att GB har ändå en ganska nyanserad nivå på sina inlägg.

Detta inlägg skulle också kunna ha rubriken "den ofullbordade" - för efter 2 timmar med annat i görningen skickar jag nu denna för publicering.

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback