Bättre än väntat

Riktig rolig förmiddag - även om det började lite si och så. Far åkte iväg med färdtjänsten. Taxikillen hade får körorder: Strutz Sunderbyn och åkte hem till mig - men såg sen att det inte var en siffra rätt i adressen. Allt nog han kom i god tid ändå. Och fixade så att resan kommer på räkning trots att jag inte kom ihåg koden.

Men sjukresan den anlände 9.45 trots att det var sagt att hemtjänsten skulle möta upp klockan 10 - vilket de också gjorde. Och sen kom 2 kvinnor till . sjukgymnast och arbetsterapeut. Och grädde på moset kom Viviann också. Och vi grejade och donade så det blir nog riktigt bra.

Och mor var mycket bättre än väntat - hon klarade galant att flytta sig med gåbordet. Och nu har hon suttit ute i rullstolen och Kerstin har serverat hallon och grädde till 12-kaffet.

Men så klart är hela hemtjänstmappen kvar på sjukhuset. Fick hämta fars förra gången också. Men framöver om det blir sjukhusbesök ska jag lura er - då skickar jag inte med den helt enkelt.


Så nu far jag på en liten rajd som också innefattar någon timme på jobbet.


Kusin Kerstin har tittade in och meddelande att det är en galen ko lös i Övertorneå. Den har gett sig på ägarens bil bland annat. Det hade hon läst på Svenska Dagbladets nättidning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback