Föga hårt

Att kalla den rödgröna osammanhängande oppositionen för vänsterexperiment kan väl knappast anses vara hår - och än mindre ett öknamn.

Bloggen ser annorlunda ut på morgonen så jag kommer nästan av mig. Texten är annorlunda och istället för frågan "skapa" så står det "infoga" när jag ska länka.

Nåväl - har vaknat till en regnig morgon - vilket innebär att potatislandet får vänta. Och det finns ju andra saker som står på kö nu när det är FF. Fast tvätten jag hängde hos föräldrarna lär inte heller vara klar för intag.

Men Hans ska gratuleras - farbror Hans i Alvik nämnd - övriga får inkluderas i ett kollektivt namnsdagsgrattis.

Anonymitet eller ej präglar lite både tidningarna. Både Mats Ehnbom i Kuriren och Lena Olofsson försvarar eller snarare förklarar varför de publicerat namn på kvinnan som mördades i Smedsbyn. Fast NSD får väl så småningom  förklara  varför de offentliggjorde gärningsmannen i Gällivarefallet - men inte här?

Kan undra hur det varit om det varit jag som jagats av kronofogden - nog hade väl namn och bild publicerats. Sitter man i fullmäktige är man ju en högst offentlig person - så varför NSD väljer denna mjuka linje förstår jag inte? En publicering i detta fall kan väl vara en varning till läsarna att inte göra affärer med denne man/kvinna? Lite skrattretande att vederböran tom är könlös!

Nä nu måste lekandet framför dator vara slut - plikterna väntar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback