Han och hon gratuleras

Kaj - har namnsdag. Mycket snack har det varit om könsneutrala namn - Kaj är väl ett bra exempel på att det funkar bra.
Förvisso är majoriteten som kallas så män, 6 100. Bara 174 kvinnor heter så - men själv tror jag att ganska många fler kallas så. Så var det med Stens syster Karin till exempel.

Nattpatrullbilen har åkt från föräldrarna - har märkt att jag numer tar det som ett riktimärke att dagen startar - den har förutsättningar att bli ungefär som jag planerat.

Så fel det kan bli - skulle kopiera en länk om en rekordvinst på Lotto - och fick istället en länk om att vi blir
7 miljarder människor på jorden. Jag kände att livet varit rätt motigt ett tag så en tipsvinst skulle locka.

När ord står mot ord är det svårt - men nog tycker jag det är märkligt att det inte finns bättre och säkrare rutiner som säkrar att rätten till överklagning inte ska hänga i luften på det här sättet. Rek med mottagningsbevis eller annan bekräftelse från mottagande instans skulle inte vara fel.

Fel hade vi på Folkpartiet gjort. I semesterstressen glömde vi att skicka in skattedeklarationen - men hade betalt in pengarna i god tid. Skatteverket ville ha 500 kronor. Vi skrev ett brev i måndags  och bad om förståelse för att det varit lite stressigt när vi gick på semester om döm om vår förvån ing när vi redan igår fick besked om att de "friat" oss.

Och Johan motionerar om att införa Euron som betalningsmedel i Luleå kommuin. Kan undra om Johan vet att folkpartiet redan för många år sen motionerade i samma ärende? Det påstods då - tror jag - att det gick att betala på vissa kommunala inrättningar. Och själv har jag handlar för en eurosedel på Kvantum.

Modet svänger till glada färger enligt TV - ett sätt att muntra upp oss. Har för mig att det sägs att kjolarna brukar bli längre när konjunturen sviktar - då behövs mer tyg och det är bra för att konjunkturen ska svänga uppåt - få se om det blir så?

Nu går jag till frukost - lite sent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback